Olga ter Hart

Olga ter Hart

Mijn naam is Olga ter Hart, getrouwd met Arno en trotse moeder van 3 jongens. Mijn hele leven heb ik al een gezonde 'obsessie' voor geboortes en na een aantal zijsporen (ik werkte onder andere jarenlang als verpleegkundige op het consultatieburo) ben ik nu doula! Het werkt echt super fijn om van je passie je beroep te mogen maken.

Naast mijn werk als doula geef ik ook zwangerschapscursussen vanuit mijn bedrijf Baby & Co. Voor mij maakt het niet uit waar en hoe jij wilt bevallen. Wat ik wél belangrijk vind is dat jij weet welke keuzes jij hebt rondom je bevalling en dat jij achter je keuzes durft te staan.

Kennis is macht en daarom vertel ik je alles wat je moet weten over de werking van je lichaam tijdens de geboorte. Zodat je weet wat je kunt én mag verwachten. Zodat je zelfvertrouwen ervaart en durft te vertrouwen op je lichaam. Zodat je je sterk voelt, ongeacht hoe je bevalling loopt. Zodat je de controle durft los te laten en de regie over je lichaam weet te behouden. Ik help jou daarbij.

Vanaf 38 weken zwangerschap ben ik 24/7 voor jou/jullie beschikbaar. Tijdens de bevalling ben ik continu aanwezig (ongeacht hoe lang deze duurt) en ik vertrek pas als de rust is wedergekeerd na de bevalling. Na de bevalling kom ik nog een keer langs voor een nagesprek én om het geboorteverslag (mét mooie foto’s) te overhandigen. Tijdens je zwangerschap en ook na de geboorte ben ik bereikbaar voor al jullie vragen.

Mijn werkgebied is alles tot een reisafstand van max. een uur vanaf Akkrum en omvat o.a. Leeuwarden, Groningen, Zwolle en Lelystad.

Vaak hoor ik al voor de geboorte terug dat angst is omgeslagen in verlangen. Het mooiste compliment wat ik kan krijgen!

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgeprek!

Locatie

Contactgegevens

De Slachterij 6,
8491 AT, Akkrum

06-13026369

www.babyenco.nl/doula/

olga@babyenco.nl