Olga ter Hart

Olga ter Hart

De geboorte van je baby, waarschijnlijk wel het meest bijzondere wat je ooit gaat meemaken in je leven. Maar daarnaast misschien voor jou ook wel het meest spannende of kwetsbare wat er is. Fijne & liefdevolle ondersteuning is wat ik je gun en ook wat ik je kan bieden in deze bijzondere periode.

Tijdens de geboorte ben en blijf ik bij je. Ongeacht hoe lang deze duurt en waar je kindje geboren gaat worden. Zodat jij je gehoord, gezien en gesteund zult voelen. En het allerbelangrijkste; zodat jij vanuit het diepste van jezelf durft te voelen: IK KAN DIT! Ook mag je tijdens je bevalling gebruik maken van één van mijn bevalbaden en van een geboorteTENS.

Op de weg naar de geboorte toe loop ik ook graag met je mee. Tijdens onze voorbereidende sessies kan ik een luisterend oor voor je zijn, kan ik je helpen je geboortewensen te formuleren, een fijne rebozomassage geven; kortom alles wat jij nodig hebt om je vertrouwen te laten groeien en om uit te gaan kijken naar de geboorte van je kindje!

Inmiddels heb ik ruim 7 jaar ervaring als doula en cliënten omschrijven mij als warm, liefdevol, nuchter, een rustpunt, betrokken en betrouwbaar.

Bij mij kun je ook terecht voor een zwangerschapscursus of de huur van een bevalbad, geboorteTens of CUB. Ik spreek Fries en Engels naast Nederlands.

Benieuwd naar meer? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!