Sjanine Bogaars

Sjanine Bogaars

Mijn naam is Sjanine Bogaars (1973) en ik ben getrouwd met Nick. Trotse moeder van twee tieners, Iris en Stijn. Mijn werkervaring heb ik voornamelijk opgedaan in retail. Na 20 jaar werken in deze branche heb ik het roer omgegooid en ben ik gegaan voor mijn passie. Met grote bewondering voor de zorg wilde ik graag zelf ook mijn steentje bijdragen. In het bijzonder voor geboorte, een nieuw leven! Want met een fijne zwangerschap en een goede start van je kindje, wordt er een belangrijke en veilige basis gelegd.

Tijdens de voorbereiding op een van de belangrijkste momenten in je leven, de geboorte van je kind, fantaseer je over hoe de bevalling zal verlopen. Je hebt misschien bepaalde wensen, maar mogelijk ook angsten en zorgen. Gezien deze wensen en zorgen wil ik jou en je eventuele partner graag informeren over welke mogelijkheden er allemaal zijn en welke ondersteuning ik jou kan bieden. Want er is zoveel mogelijk en er kan heel veel!

Een doula bij de geboorte van je kind heeft veel voordelen. De bevalling duurt gemiddeld 2 uur korter, de helft minder kans op een medische ingreep (keizersnede), actievere betrokkenheid van de partner bij de geboorte en minder postnatale depressies in de eerste weken na de geboorte.

Wil je graag een zorgzame, ervaren doula die jou rustig en vakbekwaam tijdens je zwangerschap en je bevalling ondersteunt? Iemand die er helemaal voor jou is? Tijdens de hele bevalling ben ik bij je om alles zo rustig mogelijk te laten verlopen. Met mijn daadkracht, humor, rust en zorgzaamheid ben ik jouw steun en toeverlaat!

Locatie

Contactgegevens

Robert Planquettelaan 15, 3543HA Utrecht, Nederland

0646808048

www.standbymama.nl

info@standbymama.nl